Despre Noi

Despre Noi

GM-MEDIA Acum si in Bucuresti

Totul a pornit de aici: pasiune pentru film si fotografie! Astfel, am reusit ca la toate evimentele unde am participat sa surprindem momente fericite din viata multor cupluri.

Suntem o echipă tânără, dinamică, gata să satisfacă cele mai exigente cerinţe. Ne recomandă pasiunea pentru reuşita evenimentului dumneavoastră, profesionalismul cu care i-am obişnuit pe clienţii noştri şi costurile pe măsura serviciului oferit.

Cu o experienta mare in evenimente de tip Nunti , Botezuri si Petereceri Private incepem sa ne extindem si dorim sa multumim cat mai multi viitori clienti. Pasiunea noastra a inceput in urma cu 10 ani cand am deschis in orasul Constanta si am lucrat mereu cu oameni care au dat tot ce este mai bun.

GM-MEDIA nu este doar despre de un Fotograf sau un cameraman ,este vorba despre o echipa întreaga, gata sa satisfaca orice dorința. Suntem in Bucuresti datorita cerelilor avute in ultima perioada si dorim sa extindem cat mai mult pe aceasta piata si sa aducem un lucru nou. Sa facem aceiasi treaba pe care am facut-o timp de 10 ani ,sa aducem zambete si emotie dupa fiecare eveniment finalizat. Atat pe video cat si pe foto avem o technica foarte buna de lucru si nu incepem acum sa ne laudam cu echipamentele de ultima generatie ci cu munca pe care o prestam.

La fiecare eveniment dorim sa aducem un plus de creativitate si sa oferim un lucru diferit, Nu facem totul la "indigo" ,fiecare client va primi ceva diferit, ceva ce il va face pe el sa se regaseasca in Introducerea video, fotografii. Iar albumele vor fi diferite de la client la client. Incercam sa avem cei mai buni timpi de predare a materilelor avand in spate o echipa de editare ,care se va ocupa de lucrarea dvs imediat dupa ce materialele ajung la ei.

Haideti sa ne cunoastem si sa ne oferiti ocazia sa fim alaturi de voi in momentele importante.

Cu drag echipa GM-MEDIA

 

 

 

 

 

 

 

Echipa  Noasta

Marius Grosu
Fotograf / Videograf
Bogdan Negoescu
Fotograf / Videograf
Claudia Chelbea
Fotograf/Editor
Vezi toata echipa noastra