Cine suntem?

Totul a pornit de aici: pasiune pentru film si fotografie! Astfel, am reusit ca la toate evimentele la care am participat sa surprindem momente fericite din viata multor cupluri.  
Suntem o echipă tânără, dinamică, gata să satisfacă cele mai exigente cerinţe. Ne recomandă pasiunea pentru reuşita evenimentului dumneavoastră, profesionalismul
cu care i-am obişnuit pe clienţii noştri şi costurile pe măsura serviciului oferit. Pentru că nunta, botezul sunt momente importante din viaţa ta,
cu siguranţă vei dori să retrăieşti aceste momente şi cum altfel decît prin
intermediul fotografiilor şi filmărilor. Oferim montaj de cea mai bună calitate pe suport DVD în cel mai scurt timp posibil. Fotografiile şi albumele foto personalizate profesionale realizate de noi, sunt de o calitate excepţională. Nunta sau botezul este un eveniment cu adevărat special. Asigură-te că toate acele momente de neuitat trăite alături de cei dragi vor fi imortalizate veşnic. Avem o experienţă de peste 5 ani, realizăm filmare şi fotografie pentru a fi revăzute cu emoţie, dar şi pentru a fi retrăite. Tu nu trebuie decât să trăieşti clipa, de restul ne ocupăm noi. Obiectivul nostru este de a oferi latura cea mai importantă a evenimentului, energia şi emoţia acelei zile, în imagini şi fotografii memorabile, de neuitat.

 

Pentru un eveniment unic in viata noastra dorim sa pastram amintirea ei cat mai mult timp.
Desi in ziua de azi mai toata lumea detine un aparat foto sau o camera video, angajarea unor firme specializate cu operatori profesionisti este necesara la astfel de petreceri.

Acestia au experienta in activitatea foto video nunti, cunosc toate obiceiurile la un asemenea eveniment si sunt pe faza in surprindearea oricarui amanunt.
Deasemenea echipamentul folosit pentru nunta permite realizarea unui produs final, a unor fotografii de calitate si albume foto de exceptie, care sa se ridice la nivelul asteptarilor fiecarui client.

Activitatea foto video nunti este activitatea care a stat la baza formarii acestei firme, astfel ne mandrim cu experienta in domeniu.
Fiind o prezenta discreta, vom putea surprinde intr-un mod natural momentele speciale care se desfasoara in jurul nostru